12 червня 2019 р.

Робота на пришкільній ділянці!

Любі діти!
Під час вашого літнього відпочинку в гімназії будуть проводитися заходи до нового навчального року, а також йти робота по утриманню в належному стані пришкільної території. Дружні спільні зусилля дітей та педагогів дають чудовий результат у вигляді чистої, охайної території навколо школи. Це виховує у дітей шанобливе ставлення до оточуючого середовища, усвідомлення необхідності його збереження. 
Під час літніх канікул проводяться необхідні роботи по утриманню в належному стані пришкільної території учнями 5-10 класів, у відповідності до графіку.
Учні 9-А класу працюють за графіком на пришкільній ділянці 3 дні на вибір з 12.08. по 16.08. Час роботи – 2 години (9.00 – 11.00). Обов’язково мати при собі головний убір!
В школі будуть працювати відповідальні особи, які відмічатимуть учнів за списком. Але за організацію проведення даної роботи відповідає класний керівник! Прошу сумлінно поставитися до цього питання та не підвести класного керівника!
P.S. Якщо діти будуть відсутні в цей час в Харкові, можна відпрацювати в будь – який зручний термін впродовж липня - серпня!
 Підтримуємо територію школи чистою!

Немає коментарів:

Дописати коментар