13 січня 2018 р.

Оновлено! Терміново!!! Харківським школярам надали 50 %-ву пільгу на проїзд у Харківському метрополітені

Шановні батьки! 
Доводжу до Вашого відома, що в м. Харкові запроваджується єдиний електронний квиток «Etiсket» для пільгового проїзду учнів в метро, трамваї, тролейбусі з 01 січня по 30 червня 2018 року (Рішення 17 сесії Харківської міської ради від 20.12.2017 №892/17).
Від батьків потрібно оплатити картку 30 грн., далі самостійне поповнення картки на будь-яку суму, гроші не зникають. Але дитина має право тільки на 50 поїздок на місяць зі знижкою 50 % вартості проїзду у метрополітені за постійним місячним пільговим квитком у вигляді електронного  квитка для пільгового проїзду та наявності учнівського квитка. Якщо більше 50 поїздок – повна вартість. 
Стосовно  інших видів транспорту: у 2018 році харківські школярі зможуть користуватися пільгою під час проїзду у наземному електротранспорті так само, як і раніше - вартість проїзного в двох видах транспорту (трамвай, тролейбус) становитиме 20 грн, в одному - 15 грн.
Право пільгового (безкоштовного) проїзду у метро, трамваї, тролейбусі в м. Харкові (до 50 поїздок на місяць)
- дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування;
- дітям з багатодітних сімей;
- особам, на яких поширюється дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (членам сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни);
- дітям, потерпілим від Чорнобильської катастрофи, яким встановлено інвалідність, пов'язану з Чорнобильською катастрофою;
- дітям з інвалідністю.
Кому потрібен такий електронний квиток прошу в понеділок (15 січня) передати із дітьми ідентифікаційний код дитини, 30 грн. за картку. Потім за необхідністю відповідну заяву (зразок буде на сайті).
P.S. Нагадую, що у понеділок чекаю підписані табелі!

Немає коментарів:

Дописати коментар