14 серпня 2016 р.

Збираємося до школи

Ще не багато часу залишилось до початку шкільного року. Хоч закінчення літніх канікул ніхто не хоче, проте є багато дітей, які чекають цього часу з нетерпінням, адже школа це завжди щось нове, щось цікаве. 
Батькам залишилося дуже мало часу для того, щоб зібрати своїх дітей до школи: придбати портфелі, зошити і ручки, а також одяг ділового стилю.
Зручний і модний шкільний одяг — це реальність. Потрібно тільки вміти вибрати фасон, який добре сидить, і відповідну колірну гаму.
Модні тенденції змінюються, а класика залишається незмінною. Білий верх і чорний низ — виглядають строго і ошатно. Діловий стиль, також, представлений брюками і піджаками, сукнями та спідницями сірого, коричневого чи темно-синього кольорів. Блузки та сорочки можуть бути кремового, жовтуватого або рожевого відтінку. Пуловер або жилет прикрашають цікавим орнаментом. Вітаються також тканини в смужку або клітку.
Любі діти!
Пам’ятайте, що строгий стиль одягу створює в школі ділову атмосферу, необхідну для навчальних занять; дисциплінує учнів, мотивує навчальну діяльність, свідчить про приналежність до колективу навчального закладу.
Дотримуйтеся ділового стилю одягу, адже ваш зовнішній вигляд – це важлива складова іміджу нашого 7-А класу та гімназії в цілому!
Закликаю учнів та батьків до співпраці!
Чекаю з нетерпінням на зустріч!

Ваш класний керівник, Олена Леонідівна

Немає коментарів:

Дописати коментар