7 травня 2016 р.

Класна година до Дня Перемоги

Бувають події, які після десятиліть стираються з пам'яті людей і стають надбанням архівів. Але є події, значення яких не тільки не зменшуються з часом, а навпаки, з кожним новим десятиліттям вони набувають особливої значущості, стають безсмертними.
       Такою подією стала Велика Вітчизняна війна. Ось і учні нашого класу не забувають ветеранів, яких з кожним роком стає все менше і менше. 
Напередодні Дня пам`яті і примирення в 6-А класі  5 травня була проведена класна година «Тих днів не змеркне слава». На виховному заході з гіркотою і біллю звучали слова:
«Вже мирних літ немало відшуміло
Відтоді, як скінчилася війна
Воєнні дні печалі і тривоги
Минулися, а думка не вмира…
Що наша пам`ять вічна і жива».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за звільнення Харкова і всієї України від нацистських загарбників.
Учні з великою увагою слухали виступ ветерана Великої Вітчизняної війни, учасника бойових дій Ященка Василя Олексійовича, під час якого дізналися про важкі воєнні та післявоєнні часи, про страждання та відвагу нашого народу, героїзм та патріотизм до своєї країни, боротьбу за свободу під час Великої Вітчизняної війни.

Після заходу учні  привітали ветерана з Великим святом, даруючи йому букет квітів, щоб радісним, квітучим, безболісним було життя.






Немає коментарів:

Дописати коментар