16 березня 2016 р.

Проводимо весняні канікули разом

Весна – то час, коли вкрай важко зосередитися на уроках, адже за віконцем пригріває сонечко, розпускаються листя і квіти і так хочеться опинитися по той бік прозорого скла, а не сидіти на шкільній лаві, з усіх сил намагаючись прислухатися до слів вчителя. Саме тому школярам надається можливість трохи відпочити перед самим напруженим періодом – останніми тижнями навчального року з безліччю тестів та контрольних робіт.
Незабаром на всіх школярів чекають весняні канікули. Канікули – чудовий час для дітвори, яке вони з задоволенням проводять поза стінами школи, насолоджуючись відпочинком від навчальної навантаження. Безумовно, приємно деякий час не прокидатися рано вранці, а вдосталь ніжитися в ліжку і займатися не уроками, а тим, що душі завгодно! 
Вже зараз кожен планує по-різному їх провести. Подорожі, екскурсії, відпочинок, веселі друзі…
Як з користю провести час і залишити в пам’яті незабутні враження і спогади?
Харківський будинок актору запрошує у перший день канікул, а саме 28 березня о 10.00 відвідати виставу «Пеппі довга панчоха». Вартість квитка – 35 грн.
Після перегляду виставу ми пройдемося вулицями нашого міста, за бажанням завітаємо у «МакДональдз» тощо. Сподіваюсь, що час пройде цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар